Skip to main content

Tannlege Vegard Winge

er en tannlegepraksis med en tannlege og to gode hjelpere.

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler på Ekeberg i Ballplassveien 2, rett utenfor Oslo sentrum. Til oss er det kort vei fra Nordstrand, Lambertseter, Bekkelaget, Bryn, Helsfyr, Manglerud, Gamle Oslo, Oppsal, Bøler og Skullerud. Du kan parkere gratis rett utenfor. Praksisen har vært drevet av familien Winge i over 70 år.

All behandling er smertefri

Vi møter våre pasienter med varme og godt humør og er opptatt av at du skal føle deg trygg hos oss. Tannlege Winge setter av god tid til å snakke med og informere våre pasienter om behandlingen. Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg hos oss. Vi driver en moderne digitalisert tannlegepraksis, der all behandling er smertefri.

Vi utfører de vanligste formene for tannbehandling. I tilfeller der utfordringene er ekstra store, så samarbeider og diskuterer vi tett med noen av landets fremste spesialister. Det gjør at du kan føle deg trygg på at du får den beste behandlingen.

Behandlinger

Pasienten i fokus

Vi har fokus på et godt pasientforhold og tilbyr tett oppfølging. Ved spesielle behov og akutte tilfeller vil vi stå til din disposisjon, og være fleksible i forhold til åpningstiden.

Våre priser
tannlege-Tannlege Bøler-Tannlege Helsfyr-Tannlege Bryn-Tannlege Lambertseter-Tannleger Helsfyr-Tannleger Nordstrand-Tannleger Bryn-Tannleger Lambertseter-Tannleger Skullerud

Vår praksis har direkte oppgjør med HELFO. Når vi utfører refusjonsberettiget behandling, betaler du kun egenandel.
Ta kontakt med oss for mer informasjon om Helfo.
Kontakt oss